Qui Som | Associació Cultural Centre l'Amistat

 • La nova Amistat
 • Qui som
 • Associació Cultural Premià de Mar Maresme Sud
 • La junta
 • Programació
 • Notícies
 • Sortejos
 • Col·laboradors

  Si ets soci de l'Associació Cultural l'Amistat et pots beneficiar de les avantatges que ofereixen els nostres col·laboradors.

  Encara no ets soci? A què esperes?

 • Penya Blaugrana de Premià de mar
 • Club de Billar Premià l'Amistat
 • Club d'Escacs l'Amistat
 • Història
 • Concerts
 • La Junta de la Coral


  PRESIDENTA:  MARIA CABALLERIA

  TRESORERA:  ROMANA GARCIA

  SECRETARI :  CARLOS GARCIA DE GALDIANO

 • Quí ens dirigeix?

  {jcomments off} 

  DANIEL ANTOLÍ I PLAZA    director

  Nascut a Barcelona l’any 1975, va cursar estudis de composició –amb Manuel Oltra, entre d’altres– cant, piano i direcció al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i al Conservatori Superior de Música Municipal de Barcelona obtenint sempre les màximes qualificacions.

  Ha ampliat estudis en el camp de la direcció orquestral al Conservatori Superior de Música de Viena (Àustria). És diplomat en Magisteri, especialitat de Música, per la Universitat de Barcelona.

  Els seus mestres de direcció coral han estat Manuel Cabero, Mireia Barrera, Josep Vila,
  Carl Høgset, Anders Eby, Pierre Cao, Frieder Bernius, entre d’altres i en la direcció orquestral Manuel Valdivieso, Jordi Mora, Salvador Mas i Antoni Ros-Marbà.

  Ha estat guanyador del 1r Premi en el II Concurs de Composició Coral de la FCEC. Diverses formacions han estrenat obres seves, entre les quals destaquen el Cor del Reial Conservatori d’Estocolm, el Cor Madrigal, el Cor de Cambra del Liceu, el Cor Aura de l’Escola del Palau, La Cobla Principal del Llobregat, la Banda simfònica del Conservatori Superior de Música de Barcelona o I Dilettanti Orquestra de Cambra. Al juliol de 2006 s’estrenà a Barcelona la seva primera òpera, SORT!.

  Ha estat professor del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i de l’Escola Oriol Martorell (Ensenyaments artístics) i actualment és professor de música a la Universitat de Barcelona.

  És director titular de la Camerata Impromptu, de la Coral l’Amistat de Premià de Mar, de la Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar, del Cor de Magisteri de la Universitat de Barcelona, de Coralia i de l’Orquestra de Cambra I Dilettanti.

  Ha estat director titular de la Cobla Principal del Llobregat (distingida amb la Creu de Sant Jordi), de l’Orquestra de l’Escola del Palau, de la Banda Simfònica del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, entre d’altres. Al 2005 va ser director assistent de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya).

  Ha actuat arreu de l’Estat espanyol, a Portugal, Andorra, França, Alemanya, Àustria, Itàlia, Hongria i Argentina i a festivals internacionals de música de reconegut prestigi com el Festival de Peralada (Catalunya) o el Festival de Música Antiga d’Avelino (Nàpols).

  Ha dirigit en concert altres formacions de reconegut prestigi com la Cobla Sant Jordi, la Principal de la Bisbal, la Cobla Mediterrània, el Cor Lieder Càmera, Cor de la Universitat de Portland (Oregon, USA), Cor de Cambra del Reial Conservatori d’Estocolm (Suècia), Cor Jove Nacional de Noruega (Noruega), la Jove Orquestra Nacional de Catalunya o l’Orquestra Simfònica de Vidin (Bulgària).

   

   

  CARME MURIO I GONZÀLEZ    professora de cant

  Nascuda a Barcelona, inicia els seus estudis de Cant amb la soprano Josefina Lupiáñez i continua al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb la catedràtica Carmen Bustamante, on obté el Títol de Professora de Cant, i més tard perfeccionament amb el mestre Joan Ferrer. Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb Mireia Pinto així com amb Carmen Bustamante, el curs de Música Antiga de la Universitat de Salamanca amb David Mason; dos Meisterkurs al Conservatori Superior de Música de Viena amb Sylvia Gestzy i amb la catedràtica de Cant Ulrike Sych, el curs Internacional Isaac Albeniz amb la mestre Ana Luisa Chova i el Curs Internacional de Cant de St Cugat amb Francesca Roig amb qui continua els seus estudis. Alhora estudia piano amb  Dolors Cano.

  Ha participat a l’Aula d’Òpera del Conservatori del Liceu, en el rol de Doña Ana en l'òpera Don Giovanni de  Gazzaniga  i  al Taller d’Opereta francesa dirigit per Mercè Baget i Pere Sacristà. Amb la companyia Colors Sèpia  estrena l'any 2.005, l'espectacle musical “Cançons arrevistades de la segona república” al Teatre Tantarantana de Barcelona sota la direcció escènica de Pere Sacristà. L'any 2.006 i 2.007  participa en l'estrena de òpera de producció catalana Sort!.

  Ha gravat el disc sobre poemes de Verdaguer Roser de Tot l´any,  i el Magnificat de Vivaldi i La Missa  en sol major KV49 i el Laudate Dominum de Mozart.  Ha actuat a diversos cicles de concerts com el Cicle de concerts de les Corts de Barcelona o el de joves intèrprets del Foment Mataroní,  i amb la companyia Òpera Arts al Casal del Metge i al Teatre de l’Eixample de Barcelona. Ha actuat a diverses sales de prestigi com la Kleinegoldener Zaalt ( Ausburg), a la Sala de Cambra del Palau de la Música Catalana, a la Fundació Josep Niebla (Casavells), Auditori Joan Cererols de Martorell, Monestir de Sant Cugat, a l´Auditori Foment Mataroní, Camprodon, Terradelles, l’Hospitalet (Auditori Barrades), Auditori de la Kutxa (San Sebastià), Auditori del Conservatori de Viena i a Lisboa entre d'altres. Actualment,  forma duo amb el pianista  Gustavo Legido.

  Ha estat membre de l’Orfeó Català i ha col·laborat amb el cor Lieder Camera tan en el Festival de Peralada i com Auditorio Nacional de Madrid, i com a  solista ha realitzat concerts acompanyada de cors com l’Orfeó Martinenc, Cor de Cambra Impromptu, la Capella de Música Burés, i Coral l’Amistat de Premià de Mar i de l´Orquesta de Cambra “i Diletantti”, entre altres.  Ha estat  mestre de cant de la Capella de Música Burès de Castellbell i el Vilar i actualment de la Coral l´Amistat de Premia de Mar.

 • Fes-te soci!
 • Gospel
  .
Butlletí electrònic de L'Amistat
Rep tota la informació de l'Associació Cultural Centre l'Amistat
Segueix-nos a Twitter
Comparteix a les xarxes socials
Cursets 2018/2019
Anunci
Twitter de l'Amistat
Segueix-nos pel Facebook
Anunci
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui55
mod_vvisit_counterAhir311
mod_vvisit_counterAquesta setmana812
mod_vvisit_counterDarrera setmana1334
mod_vvisit_counterAquest mes1477
mod_vvisit_counterDarrer mes7085
mod_vvisit_counterTotal642790

Avui: 08 Des, 2022