Programació | Associació Cultural Centre l'Amistat

Assemblea General Ordinària d’associats/des

Amistat - Programació

logo_nou_estBenvolguts Socis/ies.

La Junta Directiva de l’Associació Cultural Centre l’Amistat de Premià de Mar, d’acord amb els Estatuts del Centre, us convoca  a l’assemblea General Ordinària d’associats/des, a celebrar el proper dissabte dia 25 de gener de 2014 a les 18 hores a la sala polivalent del Centre (segona planta), carrer Sant Antoni, 60-62, per tractar el següent ordre del dia:

1r. Lectura de l’acta de l’assemblea anterior per la seva aprovació si s’escau.

2n. Presentació de l’estat de comptes de any 2013, per la seva aprovació si s’escau.

3r. Resum per part de la Junta Directiva actual de la tasca i desenvolupament  de l’any 2013.

4r. Presentació per part de la Secretaria, de les candidatures oficials presentades i aprovades segons les normatives establertes per a tal fi, i intervenció dels candidats que faran una petita exposició del seu programa.

Torn de preguntes dels associats/des. als candidats si s’escau.

5è. Votació per part dels socis/es assistents a la sala, degudament identificats.

6è. Recompte de vots.(intervindran el President, el sotsPresident, i el Secretari de la Junta Actual, i el cap de llista de cadascuna de les candidatures presentades.)

7è. Proclamació per part del President de la Junta Actual, de la candidatura més votada, i per tant durant els propers 5 anys, seran la nova Junta Directiva de l’Entitat.

8è. Parlament del President Actual pel tancament de l’Assemblea.

El President

Pere Fabres Pla.

En cas de no poder assistir a l’assemblea pot delegar el vot, si ho desitja, mitjançant l’autorització adjunta.

Cada soci/a només pot obtenir 3 vots delegats al seu nom. Segons estatuts i el reglament intern de l’entitat.

Delego al Soci/a ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per tal que, amb veu i vot, em representi a l’assemblea del Centre l’Amistat que se celebrarà el proper dia 25 de gener del 2014.

Nom i Cognoms: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soci/a. Núm:-------------------------------------------- DNI:--------------------------------------------------------------

Signatura:-----------------------------------------------------

Cal omplir correctament totes les dades que es demanen, en cas contrari s’anul·laria el vot delegat.

 

Convocatòria d'eleccions

Amistat - Programació

Benvolguts socis/es:

La present és per comunicar-vos que aquesta Junta Directiva el dia 23 del mes de gener de 2014, haurà estat 5 anys en el càrrec, i tal com indiquen els nostres Estatuts de l’Associació Cultural Centre l’Amistat de Premià de Mar en el seu article 15 paràgraf 1r.: Els mandats de la Junta Directiva tenen una vigència de 5 anys.

La Junta actual vam entrar en el càrrec el dia 23 de gener de 2009, per a tal motiu hem de posar en marxa una convocatòria d’eleccions, les quals s’efectuaran de la següent manera:

1r.    TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES:

Del dia 12 de desembre de 2013 fins al dia 12 de gener de 2014 a la secretaria del Centre.

LES CANDIDATURES HAURAN DE TENIR UN MÍNIM D’INSCRITS DE 4 PERSONES SOCIS/ES QUE AHURIEN D’OCUPAR ELS CÀRRECS DE:

PRESIDENT – SOTSPRESIDENT – TRESORER I SECRETARI, hauran de tenir un mínim d’antiguitat d’associat/da de 5 anys, segons el  Reglament de Règim intern de l’Associació Cultural Centre l’Amistat, que queda reflectit en el article 11.  La resta que ocupin els càrrecs de VOCALS, amb un any d’antiguitat en tindran prou.

Hauran d’aportar la documentació següent:

  • · Una Fotocòpia del DNI. i del carnet de associat/da, de cadascun d’ells/elles.
  • · Es farà constar el nom del responsable o responsables de la candidatura.

2n. Aquesta documentació en un espai màxim de tres dies serà revisada, i acceptada si procedeix, per la secretaria del Centre l’Amistat.

En cas d’algun incompliment que es detectés, seria retornada a la persona responsable per a la seva rectificació.

3r.Totes les candidatures presentades i acceptades per la Secretaria del Centre, dins del termini establert, es posaran a exposició pública, per als socis/es de l’entitat a la pàgina web. del Centre, el tauler d’anuncis i a la pròpia Secretaria.

4r. CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA.

A CELEBRAR EN UNA ASSEMBLEA ORDINÀRIA CONVOCADA LEGALMENT SEGONS LES NORMATIVES DELS NOSTRES ESTATUTS, EN LA DATA DEL  25 DE GENER DE 2014.

El President.                                                                                                  El Secretari.

Pere Fabrés Plà.                                                                                           Joan Nadal Roca.

 

Concert de Sant Esteve, amb la Orquestra Simfònica Sant Cugat

Amistat - Programació

Presentem el Concert de Sant Esteve, el 26 de desembre de 2013, amb la Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida per Josep Farré, interpretant VALSOS I POLQUES DE LA FAMÍLIA STRAUSS. Si t'agrada la música clàssica, no perdis aquesta magnífica ocasió al teu poble!

sant-esteve-2013

 

Festa de la Casa

Amistat - Programació

Benvolguts amigues i amics,

En arribar aquestes dates, al voltant del mes de novembre, en el Centre l’Amistat celebrem tradicionalment la “Festa de la Casa” (serà els propers dies 16 i 17 de novembre) aquest cap de setmana  tornarà a ser una bona oportunitat per trobar-nos tots plegats amb l’ànim de passar unes estones agradables.

El programa que us presentem  és el següent:logo_nou_est

  • - Dissabte dia 16 a les 17h, festa infantil al carrer davant del Centre l’Amistat,a càrrec del Centre Tic Tac Toe de Premià de Mar,  jocs tradicionals, amb berenar per a tots els més menuts, xocolata amb melindros gentilesa del Bar Restaurant del Centre l’Amistat   (Gratuït per a tothom)

  • - Dissabte dia 16 a les 21:30 h. Sopar–Ball a la Sala Gran de l’Amistat. El sopar que us proposem l’oferirà el restaurant l’Amistat  (adjuntem menú del qual haureu de triar entre un primer i un segon) Després del sopar hi haurà el ball, en aquesta ocasió comptem amb uns músics amb totes les garanties d’èxit, com són l’orquestra “ CADILLAC ”, una formació de deu músics  amb un repertori ben variat perquè tothom trobi el seu moment al llarg de la nit i pugui esplaiar-se ballant., 

La sala gran de l’Amistat té capacitat per 180 persones per tant mantindrem un estricte control  d’inscripció.
Si teniu interès en assistir-hi us demanaríem que féssiu la vostra reserva en els dies assenyalats que us detallem a continuació:

VENDA TIQUETS : DIES 7 i 11 de novembre de 19 a 20:30hores.
LLOC: Bar del Centre                     
PREU :  25 Euros SOCIS/ES  -   35 Euros  NO SOCIS/ES 

  • - Diumenge dia 17 a les 12,15h. Sardanes davant del Centre l’Amistat amb la “COBLA  MARINADA” el nostre agraïment als Amics de la Sardana per la seva col•laboració en la nostra Festa.
  • - A les 13h. Vermut per a tots els socis/es. Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència en els actes que hem preparat, per així tots plegats gaudir d’uns bons moments en el Centre l’Amistat. 

Salutacions cordials,

La Junta.

 

P.S.

Aprofitant aquesta diada festiva a l’Amistat,la Junta del Centre voldria demanar-vos, en un gest de generositat i solidaritat envers tantes famílies que estan en una situació límit i desesperada, degut a la terrible crisis que ens toca viure, que tinguéssiu l’amabilitat de portar cadascun de vosaltres al mateix moment de venir al sopar, algun producte de primera necessitat, llet,sucre oli galetes arròs etc.... i també  productes d’higiene personal.Els que de vosaltres per motius diversos no poguéssiu assistir a la festa,us fem saber que el mateix dissabte dia 16 de novembre estarem al Vestíbul de l’Amistat (sala petita) de les 16 a les 20 hores per recollir el que bonament desitgeu aportar-hi. 

L’endemà mateix farem entrega  a CARITAS, de tots els productes que ens heu fet arribar.   No tenim cap dubte que la gran família de l’Amistat sabrà respondre amb generositat a aquesta crida. Rebeu d’antuvi les més sinceres gràcies,a tots i totes per la vostra solidaritat.

 

Gran Campionat de Dòmino per parelles

Amistat - Programació
cartell_domino
 
Més articles....
Butlletí electrònic de L'Amistat
Rep tota la informació de l'Associació Cultural Centre l'Amistat
Segueix-nos a Twitter
Comparteix a les xarxes socials
Cursets 2018/2019
Anunci
Twitter de l'Amistat
Segueix-nos pel Facebook
Anunci
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui55
mod_vvisit_counterAhir311
mod_vvisit_counterAquesta setmana812
mod_vvisit_counterDarrera setmana1334
mod_vvisit_counterAquest mes1477
mod_vvisit_counterDarrer mes7085
mod_vvisit_counterTotal642790

Avui: 08 Des, 2022