concert "De l'òpera al cinema"

Amistat - Concerts

CONCERT DE L'ÒPERA AL CINEMA

El 3 de juliol, a l'església de St. Cristòfol, tingué lloc el concert "DE L'ÒPERA AL CINEMA" organitzat per a la coral l'Amistat. En el que intervingueren la Coral l'amistat, la Capella de Música Burés, Les Mezzo sopranos Francesca Roig i Carme Murio, les sopranos Alba Rosa Forasté i Anna Guixé i el tenor Giorgio Elmo.

Puntalment s'inicà la venda d'entrades a les 9 i a 2/4 de 10 s'obriren les portes per que el públic ocupés els seus seients. Un petit inciden en el vehicle que portava a  dels solistes, feu demorar el començament del concert.

En primer lloc agraïr a les 340 persones que vingueren a escoltar-nos a pesar de la calor del local, la duresa dels bancs, la mala visibilitat de músics i cantaires i del partirt de fútbol d'espanya. Aquesta xifra és un nou record al públic que hem aconseguit aplegar a Premià de Mar (pagant entrada).

Pel que fa al concert propiament dit, destacar el so de l'orquestra tant en les obres que acompanyava a solistes i cor com a l'Addagio de Barber i a Memories d'Àfrica. Impecable. El solo de l'Enric Tudela a Gabriel's oboe i el treball de tota la secció de vent son dignes de resaltar.

Que dir dels solistes?. Els aplaudiments foren generalitzats, però les ovacions es centraren a la Casta Diva interpretada magistralment per la soprano Alba Rosa Forasté i el Maria on el tenor Giorgio Elmo demostrà la seva qualitat tant en el fiato, la potencia vocal i de domini del registre de cap per aconseguir un piano final deliciós. La mezzos Francesca Roig  ens oferí una Carmen expressiva  i la Carme Murio feu brillar dues obres intimistes com eren Lamento de Dido i Giusto Ciel!. La jove soprano Anna Guixé ens brindà una veu clara i una dicció cristalina tant a Ach, ich fühl's com a I fell pretty.

Destacar també l'equilibri als duos de solistes que hi hagué a Barcarola, Tonight, Somewhere i One hand, one heart.

El cor que actuà d'acompanyament a la majoria d'obres del concert, demostrà el seu treball d'equilibri de veus a Va pensiero i l'energia a Amèrica. Arrodoninit un concert memorable amb un sentit Ave Maria guaraní.

Tots ells sota la batuta del mestre Daniel Antolí que altra vegada demostrà el seu encert en la tria del repertori, així com a l'execució del mateix.

Agraint els aplaudiment del públic posat en peus, els solistes, coral i orquestra oferiren com a bis Va pensiero.

Darrera actualització (Dimecres, 28 de Juliol de 2010 17:22)

 
Butlletí electrònic de L'Amistat
Rep tota la informació de l'Associació Cultural Centre l'Amistat
Segueix-nos a Twitter
Comparteix a les xarxes socials
Cursets 2018/2019
Anunci
Twitter de l'Amistat
Segueix-nos pel Facebook
Anunci
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui56
mod_vvisit_counterAhir489
mod_vvisit_counterAquesta setmana815
mod_vvisit_counterDarrera setmana1238
mod_vvisit_counterAquest mes6358
mod_vvisit_counterDarrer mes7517
mod_vvisit_counterTotal458034

Avui: 27 Mai, 2020