EL CENTRE L'AMISTAT PORTA EN CONCERT LA VELLA DIXIELAND

Amistat - Programació

lavelladixieland
Dia: Dissabte dia 13 d’abril a les 21,30h.

Lloc: Sala gran Espai l’Amistat

Preu no soci/es: 15€

Preu soci/es: 10€ (en la venda anticipada es manté el preu de 10€ pels soci/es)

Venda anticipada a 13€ els dies 9 i 10 d’abril, de 19 a 20,30h (venda bar del Centre l’Amistat)

El dia del concert 1h abans al bar del Centre.

 

 

La Vella Dixieland és un grup català molt popular, consagrat al jazz clàssic, sobretot del tipus Nova Orleansdixieland. En els seus inicis van utilitzar el nom complet de La Vella Dixieland Jazz Band i és conèix com La Vella en els ambients musicals.

El grup va formar-se l'any 1980, com una reunió d'amics per tocar la música que més els agradava: el jazz clàssic. Malgrat que el nom del grup fa referència a l'estil dixieland, el seu repertori és molt més ampli. A més a més del jazz tradicional també inclouen el swing, els espirituals, el blues i el jazz actual de Nova Orleans. Temes dels clàssics (Louis ArmstrongDuke EllingtonBillie Holiday) s'alternen amb temes de nous autors i fins i tot algun tema de producció pròpia.

 

    

               

 

Discografia principal

  • 1987: La Vella Dixieland (DiscMedi)
  • 1989: La Vella Dixieland 2 (PDI), amb Manel Joseph
  • 1990: 4 en directe (DiscMedi)
  • 1992: Viatge a Nova Orleans (DiscMedi), amb Michele McCain
  • 1995: Ragtime (DiscMedi), amb Big Mama i Josep Maria Farràs
  • 1999: Hot Time (DiscMedi), amb Txell Sust i Josep Maria Farràs
  • 2000: 20 anys (DiscMedi), amb Txell Sust, Josep Maria Farràs i Caspar St Charles
  • 2004: Swing On (DiscMedi), amb Marian Barahona i Josep Maria Farràs
  • 2006: 25 (DiscMedi), amb Marian Barahona i Josep Maria Farràs
  • 2011: Cooking (al Luz de Gas) (DiscMedi)

 

(Dades extretes de Viquipèdia (http://ca.wikipedia.org/wiki/La_Vella_Dixieland)

 
Butlletí electrònic de L'Amistat
Rep tota la informació de l'Associació Cultural Centre l'Amistat
Segueix-nos a Twitter
Comparteix a les xarxes socials
Cursets 2018/2019
Anunci
Twitter de l'Amistat
Segueix-nos pel Facebook
Anunci
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui194
mod_vvisit_counterAhir196
mod_vvisit_counterAquesta setmana550
mod_vvisit_counterDarrera setmana1966
mod_vvisit_counterAquest mes6231
mod_vvisit_counterDarrer mes7140
mod_vvisit_counterTotal434251

Avui: 26 Feb, 2020