Acord amb Càrites

Amistat - Notícies

Benvolguts Socis /es. caritas

Volem posar el vostre coneixement l’acord que ha adoptat en data 20 de juny de 2011

La junta del Centre l’Amistat.

Degut els temps que estem vivim marcats per una molt forta crisi econòmica que afecta a tanta gent d’arreu, i també a la més propera a nosaltres com és la del nostre municipi de Premià de Mar, fins al punt que ha posat a moltes famílies en una situació dramàtica i desesperada. 

El Centre l’Amistat voldria contribuir modestament a pal·liar aquesta realitat, iniciant un projecte de recollida principalment d’aliments i d’altres productes. El primer que hem fet és posar-nos en contacte amb Caritas, entitat que veritablement coneix les necessitats reals més urgents en el nostre municipi de Premià de Mar. 

En aquests moments tal i com Caritas ens ha informat hi ha mancança de tres coses, una és l’oli, de cuinar normal, (molt prioritari) i l’altre són productes d’higiene personal sabó, xampú, gel etc... i també productes de neteja de la llar

Si us a sembla bé el projecte, començarem a partir de la primera setmana de setembre, si voleu contribuir-hi fent les vostres aportacions, serem tots els dijous al c/ Aurora nº 20 de 19 a 21 h. per recollir tot el que bonament ens feu arribar i nosaltres ho portarem tot seguit a Caritas que serà la que farà la distribució a les famílies que més ho necessiten. 

Estem segurs que el Centre l’Amistat serà solidari i respondrà positivament a la crida que fem contribuint amb la mesura que li sigui possible, penseu que un petit esforç per part de cadascú de nosaltres pot ser de molta ajuda per la gent que tant pateix,. 

La Junta del Centre l’Amistat us anticipa ja les gràcies per la vostra generositat. 

Rebeu una cordial salutació. 

La Junta.

 
Butlletí electrònic de L'Amistat
Rep tota la informació de l'Associació Cultural Centre l'Amistat
Segueix-nos a Twitter
Comparteix a les xarxes socials
Cursets 2018/2019
Anunci
Twitter de l'Amistat
Segueix-nos pel Facebook
Anunci
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui412
mod_vvisit_counterAhir276
mod_vvisit_counterAquesta setmana1250
mod_vvisit_counterDarrera setmana2117
mod_vvisit_counterAquest mes4071
mod_vvisit_counterDarrer mes8609
mod_vvisit_counterTotal561589

Avui: 16 Sep, 2021